Valaisukurssi Jyväskylässä

Jyväskylä Vaajakoski Naissaari / Miljöövalaisu - 11.6.2016

Mitä? Valaisutyöpaja työssään kuvaavalle tai innokkaalle harrastajalle joka haluaa oppia valon hallintaa miljöökuvauksessa
Kouluttajina valokuvaajat Pasi Hakala (VAT, Studio Varjo) & Jari Kuskelin (VAT)
Missä? Jyväskylässä Naissaaressa
Milloin? Lauantaina 11.6.2016 klo 10.00 – 18.00
Mitä mukaan? Oma (järjestelmä)kamera ja objektiivi(t), läppäristä voi olla hyötyä. Käytössämme on valaisukalustoa (LED valot, pikkusalamat, valonmuokkaimet yms), joten omia valoja ei tarvitse tuoda. Eväät oman tarpeen mukaan, Naissaaressa on kahvila jossa on lounastarjoilu.
Mitä maksaa? Työpajan hinta on 109 euroa (sis. alv) sisältäen koulutuksen sekä aamukahvit.

Kurssiosallistujille laitetaan sähköpostilla lisäinfoa ja ohjeet kurssimaksun suorittamisesta.
Studio varjo järjestää valaisukurssin kuvankauniissa Naissaaressa toukokuussa! Päivän kurssilla perehdytään valaisun hallintaan miljöökuvauksen alati muuttuvissa kuvausolosuhteissa ja tehdään kuvaustarpeiden mukaan toimivaa ja kertovaa valaisua käyttäen niin vallitsevaa valoa kuin piensalamalaitteita ja LED-valoja. Kurssi on suunnattu valokuvaa työssään tekevälle tai innokkaalle harrastajalle joka jo hallitsee kameransa tekniikan ja valokuvauksen perusteet.
Aamulla perehdytään valaisun perusteisiin ja vallitsevan valon havaitsemiseen sekä muokkaamiseen. Rakennamme päivän mittaan valaisua pienryhmissä kevyellä kuljetettavalla kalustolla tarpeiden mukaan, tutustuen myös erilaisiin valonmuokkaimiin.
Päivän aikana pääset kokeilemaan erilaisia valaisulaitteita perinteisin tavoin ja astetta luovemmin. Pienryhmässä saat tukea, assareita ja palautetta. Kaksi asiantuntevaa kouluttajaa takaa että mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi vastataan! Kotiin lähtiessäsi saat varmuutta valaisun hyödyntämiseen omassa kuvaamisessasi ja kykenet sujuvasti hyödyntämään luonnonvaloa yhdessä erilaisen valaisukaluston kanssa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.6. joten älä emmi vaan ilmoittaudu!Nähdään kurssilla!

Ilmoittaudu koulutukseen!