Juhlakuvaus

Ikuista juhliesi hienoimmat hetket

Hääkuvaus säilyttää ainutlaatuisia muistoja

Häissä suuret tunteet, ainutlaatuinen tunnelma, hienot ulkoiset puitteet sekä suuri vaivannäkö kiteytyvät kaikki yhteen päivään. Osaava kuvaaja saa koottua kaiken kuviksi, jotka henkivät häidesi tunnelmaa vielä vuosienkin jälkeen. Kuvaamiseen kannattaa panostaa siinä missä pukuun tai koristeluihinkin, sillä kuvat säilyvät pisimpään.
Hääkuvauspaketit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Hääkuvaukseen voidaan sisällyttää pelkät potretit, tai valokuvaaja voi tulla paikalle myös vihkimiseen ja hääjuhlaan. Dokumentaarinen hääkuvaus taas kertoo tarinan päivästänne tallentaen hetket aikaisesta aamusta aina häävalssiin asti, unohtamatta pieniä persoonallisia yksityiskohtia.

Teidän näköisenne, persoonalliset kuvat

Kuvat otetaan aina hääparin toiveiden mukaan, Ennakkopalaverissa keskustelemme toiveistanne valokuvauksen suhteen sekä tietysti teistä itsestänne. Näin kuvista saadaan teidän näköisiänne, onnistuneita ja persoonallisia.

Hääkuvauksissa vain mielikuvitus on rajana, ja teille tärkeät asiat voidaan ottaa kuviin mukaan. Hääpotretit voidaan kuvata myös koemeikkipäivänä, jolloin on enemmän aikaa keskittyä kuvaukseen. Trash the dress -kuvaus häiden jälkeen on yksi vaihtoehto erikoisempia hääkuvia haluaville.

Juhlakuvaus

Häiden, syntymäpäivien ja ylioppilasjuhlien lisäksi juhlakuvaus tallettaa ikimuistoiset hetket esimerkiksi polttareista, tohtorin väitöstilaisuuksista tai yritysten juhlista. Sekä viralliset että rennommat juhlat saavat tyylinsä mukaiset, tunnelmalliset kuvat.

Kun valokuvaaminen on ammattilaisen vastuulla, vieraat voivat keskittyä juhlimiseen. Valokuvausta harrastava serkkukin pääsee kuviin mukaan, kun hänen ei tarvitse hääriä kameran takana.

Kuvagalleria

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous